Светослав Иванов пее Франк Синатра в "Търси се…"

Гледайте тази неделя - 16 ноември, от 11ч. по bTV

Реклама

Водещият на предаването "120 минути" по bTV  Светослав Иванов ще бъде гост в новото издание на ток шоуто "Търси се" - тази неделя, 16 ноември от 11:00 часа. Съдбовно съвпадение ли е, че в един и същ ден се появяват собственото му предаване и първородната му дъщеря? На кое от двете е отдаден повече в момента – зрителите ще научат отговорите от него и от най-близките му хора.



Първата изненада за Светльо ще бъде най-добрият му приятел от гилдията – радиоводещият Драго Симеонов, който ще го върне към първите му години в журналистиката. "Той е изключително задълбочен и любопитен. Често обаче се шегуваме, че на моменти става прекалено сериозен и позира", споделя Драго Симеонов.

Много емоционална ще бъде срещата на журналиста с неговата съпруга – Вяра Деянова. "Срещнахме се в радиото и в продължение на една година бяхме най-добри приятели. Покани ме на театър, а на излизане аз така се претъркулих по стълбите, че буквално паднах в краката му", разказва с усмивка Вяра. Двамата със Светльо са заедно от 10 години, преди три се женят, а преди една се роди дъщеричката им Йоана. "Остава му много малко време за грижа към детето, защото е много зает в работата. Досега е сменил само един памперс. Единственият му недостатък е, че е много разсеян. Притеснявам се, че някой път може да забрави и Йоана някъде", със смях споделя журналистката.

За първи път зрителите на bTV ще видят и майката на Светльо – Антония, която ще разкаже, че от дете той е много мил, любвеобвилен и обичащ. Антония отглежда сама сина си с голямата подкрепа на бабата на Светьо. Така той израства сред две силни жени, които му дават цялата си любов. "Не съм усещал никога липсата на баща. Майка ми и баба ми ми даваха всичко, от което имах нужда. С баща ми поддържаме приятелски отношения и аз не го обвинявам за нищо", казва Светльо.

Един от най-близките му приятели - д-р Асен Меджидиев, ще разкрие пред екипа на "Търси се..." колко голям хипохондрик е Светльо. "Дори малко да настине, веднага звъни, пише съобщения, панира се. Приятелите много често се смеем на неговата хипохондрия", разказва докторът.

Зрителите на bTV ще видят журналиста и в друго негово амплоа – на певец. Пред Меги и Нели той ще изпълни песента "My Way" на любимия му Франк Синатра.

Последни

Реклама