Всичко за Десислава - на 26 октомври в "Търси се..."

Гледайте предаването тази неделя от 11ч. по bTV

Реклама

Певицата Десислава ще бъде гост в новото издание на ток шоуто "Търси се..." тази неделя - 26 октомври. Точно в 11:00 часа Меги и Нели ще направят съпричастни зрителите на bTV на откровената изповед на Деси за трудностите, които е изживяла и щастието, което изпитва в момента.

Първата изненада за певицата ще бъде едно музикално семейство – Мими Иванова и Развигор Попов, които са леля и чичо на певицата. "Деси имаше трудно детство. Непрекъснато се местеше от град на град", разказват Мими и Развигор, а Десислава ще сподели, че най-трудно е преживяла раздялата на родителите си. "Бях на 5-6 години. Спомням си как баща ми с едната ръка държеше мен, а с другата чувал с моите дрехи и отидох да живея при майка ми", разкрива с тъга Деси.

Меги и Нели ще я срещнат и с любовта – нейният приятел Светлозар, с когото са заедно 3 години. "Тя е много естествена, искрена. Въпреки че имаме сериозна разлика в годините, често се чувствам по-мъдър от нея, защото тя е изключително емоционална", признава Светлозар. "Аз съм израснала в семейство с непрекъснати скандали, дори физическо насилие и знам, че не искам да допускам това в живота си. Зарко е човекът, който ми дава сили и сме много щастливи", споделя певицата. И двамата ще признаят, че вече са готови да имат дете и нищо чудно скоро да съобщят хубавата новина.

Най-емоционална ще бъде срещата на Деси със сина й Майки, който ще признае, че много се гордее с майка си. "Винаги ми е било много трудно да играя ролята и на баща, и на майка за него. Опитвала съм се да бъда силна в моменти, когато съм била на дъното", през сълзи ще разкаже певицата. Най-трудният период за нея е бил, когато влага почти всичките си пари в собствена телевизия, но след време проектът не успява. "Тогава Майки ми каза, че не бива само да плача, а да се изправя и да реша проблема", спомня си Деси.

Водещите на "Търси се..." ще срещнат русокосата дама и с един много любим човек от семейството й – дядо й Доньо от Гълъбово. В къщата му Деси е навсякъде – снимки, плакати. "Живели сме заедно 10 години и от малко момиче тя се превърна в истинска звезда", казва дядо Доньо, който е на 92 години. Деси няма да скрие мъката по баща си, който си отива преди 2 години. "Мъчно ми е, защото бяхме скарани, когато той почина. Баща ми винаги ме критикуваше каквото и да постигна", споделя певицата.

Голямата изненада за Деси ще бъде срещата с двете й по-малки сестри Ния и Ива, които ще дойдат в студиото при нея. Как ще я опишат, зрителите на bTV ще видят тази неделя в "Търси се".    

Последни

Реклама