Диана Любенова кара мотор с Асен Блатечки през уикенда по bTV

Политика, фокуси и гости с уникални постижения гостуват в "Тази събота" и "Тази неделя"

Реклама

В "Тази събота" - 18 октомври, екипът на предаването ще срещне зрителите с бизнесмена Сашо Дончев, който ще говори по темата има ли ледена зима в енергениката и политиката, а Вежди Рашидов ще сподели наблюденията си от преговорите за ново правителство и защо те приличат на детска градина.

Репортерът на bTV Мария Савкова ще сподели от първо лице наблюденията си за Кения и защо хората не се оплакват, въпреки мизерията, а екипът на предаването е подготвил и материал, посветен на еболата и дали зад всичко това се крие световна конспирация.

За финал Диана Любенова ще кара мотор с Асен Блатечки, а Антон Хекимян ще разкаже, какво е да попаднеш в класацията на най-влиятелните българи.

На 19 октомври предаването "Тази неделя" ще започне със семейната идилия на Дидо от D2 и сестра му Яна Каменова, която продължава напред в шоуто "Гласът на България". Екипът на предаването ще разкрие за зрителите как се вкарва мобилен телефон в бирена бутилка с помощта на сензацията Динамо - Стивън Фрейн, а как е възможно да убиеш страха в себе си ще разкаже носителката на нобеловата награда за мир – 17-годишната Малала.

За политика ще стане дума в разговора с Меглена Кунева, която ще анализира какво е да си на кръстопът и знаят ли какво искат реформаторите, а нумероложката Кристина Сунгарска ще направи предсказания за коалициите.

А как се стига от Николай Бареков до Веселин Маринов ще разкаже актьорът Мариан Бачев.