Янчо Таков, Веселин Марешки, Елена Петрова и Азис сред гостите в "Тази събота" и "Тази неделя"

Гледайте на 5 и 6 юли от 8ч.

Реклама

На 5 юли, в "Тази събота" от 8:00 часа коментатори по актуалните теми от седмицата ще бъдат Валерия Велева и Румен Леонидов. Сред гостите на Мариана Векилска ще бъдат бизнесменът Веселин Марешки - за виновните след потопа в Аспарухово, актрисата Елена Петрова - откровено за любовта, ревността и други демони.

Зрителите на bTV ще проследят и пленумът на БСП.

В рубриката "Семейна идилия" едно спортно семейство, това на Зоя и Петър Попангелови, ще разкрие каква е рецептата за щастлив брак.

В рубриката на Диана Любенова гост ще бъде Христо Сираков в едно откровено интервю за цената на свободата. Екипът на предаването ще направи жива връзка от традиционния гей парад и ще покаже доброволците, които помагат на пострадалите след потопа.

В "Тази неделя", на 6 юли от 8:00 часа, зрителите ще видят едно ексклузивно интервю с Янчо Таков за неспокойната обстановка в столетницата. Мариана Векилска ще посрещне в студиото Любен Дилов-син, който ще направи коментар на политическата въртележка, Азис в една необикновена за него обстановка, Цветелина Грахич за музиката и животът след „Гласът на България” и Мери Бойс Бенд, които празнуват 20 години на музикалната сцена. Екипът на предаването ще направи директно включване от Боянската църква, където за първи път се провежда Средновековен панаир.