Маргарита Михнева, Илиана Беновкса, Башар Рахал и Тодор Славков са първите гости в новия сезон на "Тази събота” и "Тази неделя”

Гледайте в събота и неделя от 8ч.

Реклама

В деня на Съединението - 6 септември, от 8:00 часа "Тази събота" ще пренесе зрителите на bTV в Пловдив, за да покаже как градът отбелязва празника. Още с дебюта си като водеща Жени Марчева ще постави едно срещу друго две от остриетата на българската журналистика - Маргарита Михнева и Илиана Беновкса. След тях гост в студиото на предаването ще бъде правосъдният министър и вицепремиер Христо Иванов, който ще говори за протестите и скандалните назначенията на служебното правителство.

Мариана Векилска ще посрещне един от героите на САЩ '94 - националния вратар Димитър Попов, който ще разкаже за живота си след историческото лято. Зрителите на „Тази събота” ще видят и едно откровено интервю с актьора Башар Рахал за пътя му до Америка и назад. Диана Любенова ще открие новия есенен сезон с екслузивни интервюта със световноизвестните актьори Антонио Бандерас, Уесли Снайпс и Мел Гибсън от премиерата на „Непобедимите 3”.

В "Тази неделя" на 7 септември от 8:00 часа Мариана Векилска ще покаже на зрителите на bTV изповедта на една майка, загубила детето си или как поредно престъпление е останало безнаказано. След нея в студиото ще се дискутира темата за изчезналите деца, като един срещу друг ще застанат родители и отговорните институции. В политически сблъсък при Жени Марчева ще влязат Татяна Дончева и генерал Валентин Петров. След тях гости на „Тази неделя”  ще бъдат журналистите кандидат–депутати Мария Календерска и Силвия Трендафилова. В рубриката си Диана Любенова ще престави най-любопитните събития от живота на Тодор Славков.

Какво още са подготвили трите водещи Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова за новия сезон на "Тази събота" и "Тази неделя", може да видите ТУК.