Маргарита Попова, Емилия Масларова и ДесиСлава гости в "Тази събота" и "Тази неделя"

На 26 и 27 юли bTV ще излъчи последните за сезона издания на двете предавания

Реклама

На 26 юли от 8:00 часа зрителите на „Тази събота” ще се събудят в компанията на вицепрезидента на Република България - Маргарита Попова, която ще разкаже за предизвикателство да бъдеш жена в политиката.

След нея гости на Мариана Векилска ще бъдат журналистът Десислава Ризова и операторът Добромир Иванов, които ще разкажат личните си истории, свързани с трагедията в Украйна след самолетната катастрофа, а по-късно в предаването Иво Недялков-Фараона ще говори за новите финансови пирамиди.

Зрителите на „Тази събота” ще видят още втората част от екслузивното интервю с Дарина Павлова, а гост в студиото на Диана Любенова ще бъде и един от треньорите в новия сезон на музикалния формат „Гласът на България” - певицата с ангелски глас ДесиСлава.

В „Тази неделя”, на 27 юли от 8:00 часа, екипът на предаването ще направи директни включвания от конгреса на БСП, на който левицата избира новия си лидер. Екслузивен гост на Мариана Векилска ще бъде Емилия Масларова, която ще сложи край на мълчанието. След нея в студиото на предаването ще влезе властелинът на времето, винаги усмихнатият синоптик - Емил Чолаков.

В рубриката на Диана Любенова гости ще бъдат двама талантливи и успешни артисти – Ники Илиев и Саня Борисова.

На 26 и 27 юли bTV ще излъчи последните за сезона издания на "Тази събота" и "Тази неделя".