Николай Свинаров, Мика Стоичкова, Станислав Яневски и Йордан Лечков сред гостите в „Тази събота” и „Тази неделя”

Гледайте на 21 и 22 юни от 8ч. по bTV

Реклама

На 21 юни в „Тази събота” от 8:00 часа коментатори по актуалните теми от седмицата ще бъдат Теньо Гогов, Наско от БТР и Мишо Шамара. Зрителите на bTV ще проследят сутринта на актрисите от хитовия комедиен сериал „Столичани в повече”- Албена Павлова и нейната дъщеря Мина Маркова.

С коментар за политическата обстановка гост на Мариана Векилска ще бъде Николай Свинаров. След него в студиото ще влезе Тити Папазов, придружен от синовете си, с които подкрепят и се включват в кампанията „Живей активно”.

Гости в рубриката „Семейна идилия” ще бъдат Зоя и Петър Попангелови.

Мика Стоичкова ще даде ексклузивно интервю на Диана Любенова, в което ще отговори на всички въпроси, свързани с раздялата й с актьора Иво Аръков. След нея гост в рубриката на Диана Любенова ще бъде и Христо Сираков.

Екипът на предаването ще направи две живи връзки от София, едната, свързана с гей шествието, а другата- с най-голямото състезание за графити в България.

На 22 юни в „Тази неделя” от 8:00 часа зрителите ще се събудят заедно с певицата Нора. Коментар на събитията от седмицата ще направят Светлана Джамджиева и Борислав Зюмбюлев. Сред гостите на Мариана Векилска ще бъдат професор Чирков, по темата за българското здравеопазване и Мери Бойс Бенд, които вече 20 години са заедно и на сцената и в любовта.

В рубриката на Диана Любенова гости ще бъдат Йордан Лечков, за незабравимото Американско лято на българите и Станислав Яневски, за пътя от „Хари Потър” до „Столичани в повече”.

Екипът на предаването ще направи жива връзка от Пловдив, където се провежда световно първенство по каскади с мотори, и от местността Свети Трифон, Асеновград.