Салма Хайек и Гал Сасон с ексклузивни интервюта за "Тази събота" и "Тази неделя"

В рубриката „Семейна идилия” ще бъде младото спорно семейство на журналиста Петър Бакърджиев и Мис България 2004 Гергана Гунчева

Реклама

На 12 юли,  в „Тази събота” от 8:00 часа коментатори по актуалните теми от седмицата ще бъдат журналистите Георги Милков и Мира Баджева. Сред гостите на Мариана Векилска ще бъдат алпинистът Дойчин Боянов и доброволците, които помогнаха на пострадалите в Аспарухово. В рубриката „Семейна идилия” ще гостува едно музикално семейство - Камелия Тодорова и нейната дъщеря Рейчъл Роу. Зрителите на bTV ще видят интервю с гуруто на Мадона - астрологът Гал Сасон, който ще разкритие как едно желание може да промени живота на всеки. В минутите на Диана Любенова гости ще бъдат винаги усмихнатата актриса Стефания Колева и поп певецът Миро.

В „Тази неделя”, на 13 юли от 8:00 часа, зрителите ще видят ексклузивното интервю на Диана Любенова с мексиканската актриса, изиграла Фрида и бунтарката от „Десперадо”- Салма Хайек.


В рубриката „Семейна идилия” ще бъде младото спорно семейство на журналиста Петър Бакърджиев и Мис България 2004 Гергана Гунчева. След тях в студиото ще влязат професор Божидар Димитров, Анастасия Мозер, Славко Калата и Илия Луков. Екипът на предаването ще направи жива връзка от спортна площадка на открито, на която младежи извайват телата си.