Шампионката Станимира Петрова и финалистите в "Гласът на България" гостуват в "Тази събота", Кристалина Георгиева - ексклузивно в "Тази неделя"

Гледайте предаванията на 20 и 21 декември

Реклама

В "Тази събота" на  20 декември от 8:00 часа в студиото при Жени Марчева за честта на пагона проговаря главният секретар на МВР - Светлозар Лазаров, за първи път след изборите. След това Мариана Векилска ще срещне зрителите на bTV с шампионката по бокс в лека категория Станимира Петрова, която ще разкаже за своя път от Асеновград  до световния боксов ринг.

По-късно в предаването майка на дете с вродено заболяване и лекарят, помогнал за неговото лечение, ще гостуват с коментари относно благотворителната кауза "Българската Коледа".

Часове преди финала на "Гласът на България" финалистите в музикалното шоу ще разкажат за емоциите около края на формата. Диaна Любенова ще покаже на зрителите на "Тази събота" семейната идилия на Весела Тотева и Елин Топузаков в навечерието на най-светлите празници, а трима журналисти ще разкажат за чудесата на Исландия.

Навръх Игнажден зрителите на bTV ще станат свидетели как празнува Винената партия с включване на живо от село Черница.

В "Тази неделя" на 21 декември от 8:00 часа ексклузивно интервю от Брюксел ще даде еврокомисар Кристалина Георгиева, а Мистър икономика 2014г. - Иван Папазов, ще гостува с коментар относно бизнеса, милионите, конкуренцията и защо е най-трудно да останеш на върха.

Гост на Жени Марчева ще бъде Биляна Гавазова, която ще разкаже за новите чудеса в живота си. По-късно новата и различна попфолк дива Преслава ще сподели за самотата на славата.

С коментар по темата за "бъдеще без насилие" ще се включат две жени, които са били жестоко пребивани и ще разкажат за страха като приспивна песен. Диана Любенова ще срещне зрителите на bTV с един бизнесмен, който ще престави своя нетрадиционен поглед към лицата на столицата. След това очарователната актриса Елена Петрова ще сподели своите коледни размисли със зрителите на "Тази неделя".