„Тази събота и неделя”: Лечител или шарлатанин е гуруто на милиони Рене Мей

Най-големият скандал в историята на Холивуд под лупата на Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова

Реклама

Специално разследване за Рене Мей, в чиито лечебни методи вярват милиони по света, показва в „Тази събота и неделя” репортерът Теодора Трифонова. Чудотворец или шарлатанин е французинът,  зрителите на bTV ще получат цялата картина този уикенд в два епизода и с коментатори в студиото.

Една необичайна и вдъхновяваща история разказва водещата на bTV Новините Лиляна Боянова за ръце и души, докоснати от Бога – живота на семейство иконописци.

Феноменалният българин с „Оскар” за медицина Станимир Сираков, който се прочу с уникалната мозъчна операция на 10-годишно дете през артерия на крака му, споделя с Александра Кръстева успехите и страховете преди операция.

Жени Марчева разговаря с Цветан Цветанов и с Веселин Марешки за свободата на словото и политическите скандали от седмицата. Войната между президента и премиера коментира Георги Първанов.

Секс сагата с продуцента Харви Уейнстейн, който взриви Холивуд и се превърна в най-големия скандал в историята на меката на киното, разисква Диана Любенова с коментатори в студиото на „Тази събота и неделя”. Още от света на звездите, зрителите на bTV ще видят с Веско Ешкенази и Печенката, Орлин Павлов, както и певицата Дара, и писателя Константин Трендафилов.

В неделния ден с изнесено студио от Севлиево, Мариана Векилска отвежда зрителите на bTV на Фестивал на тиквата, където с ловеца на храна Шеф Токев разкриват кулинарни тайни и есенни изкушения от централна България.

Тази събота и неделя” затвърждава своето лидерство в сутрешния ефир през уикенда и през този сезон като привлича двойно повече зрители от своя пряк конкурент. По данни на GARB почти всеки трети телевизионен зрител изпива сутрешното си кафе в почивните дни с триото Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова тази есен.