В „Тази събота” и „Тази неделя”: Кой ще спечели войната между държавата и картелите, и какво написа Божидар Димитров на Ангела Меркел?

Реклама

В съботното утро на 12 март Жени Марчева и министърът на икономиката Божидар Лукарски ще говорят за победителите и губещите от войната между държавата и картелите.

На следващия ден, в „Тази неделя”, водещата ще срещне зрителите и с проф. Божидар Димитров и предложенията от „хуманни съображения”, които той отправи в открито писмо към германския канцлер Ангела Меркел.

Неделната сутрин ще бъде посветена и на „ловеца” на бежанци, за когото всички говорят - Динко Вълев. За живота на мъжа от Ямбол ще разкаже ексклузивно репортерът на предаването Вяра Деянова.

В сутрешния уикенд блок на bTV Мариана Векилска ще запознае зрителите с историята на една самотна майка, която стана главен герой в първото по рода си социално риалити „Бригада нов дом”.

В минутите с водещата ще стане ясно и какво е да се превърнеш от шампион в грешница, както и има ли неизвестни в допинг аферата „Шарапова”.

Ексклузивно, финалният щрих от интересни гости в предаването ще добави Диана Любенова, която ще говори открито с носителката на „Оскар” – Мелиса Лио. Специален гост на водещата ще бъде и Камен Донев – в спомен за големия Коко Азарян.

И още: очарователната Жаклин Таракчи – малкото момиче с голям глас, което впечатли не само журито на „България търси талант”, но и милионната аудитория на предаването, и попфолк певицата – Емануела.