В "Тази събота" и "Тази неделя": Очи в очи с човешката болка, прогнози, предсказания и "пренареждане"

Вижте темите и гостите в предаванията на 4 и 5 октомври

Реклама

В "Тази събота" - 4 октомври, екипът на предаването ще продължи с проследяването на събитията в село Горни Лом в търсене на... държавата, а министърът на здравеопазването Мирослав Ненков ще се изправи очи в очи с болката на хората.

Какво бъдеще очаква България, ще предскаже американският духовен водач Сал Ракели и как звучи неговата прогноза на фона на разследване на bTV за това как над 400 язовира се поддържат с по един лев на месец и дори тези пари не се плащат.

Сред другите теми в предаването ще бъдат 1000-годишнината от смъртта на цар Самуил, а двама от най-известните ни патриотични авантюристи - Владимир Пенев и Георги Милков, ще разкажат за зрителите на bTV своите впечатления и преживявания от последните си пътешествия.     

На 5 октомври предаването "Тази неделя" ще започне в 7:30 часа и ще даде началото на "Избори 2014: Пренареждане", което ще проследява събитията в страната в изборния ден. Гости на Жени Марчева, Мариана Векилска и Диана Любенова ще бъдат треньор №1 на 20 век в България - Димитър Пенев, журналистът Петко Георгиев и социологът Димитър Димитров, професор Николай Овчаров, Руслан Мъйнов и други.