В „Тази събота” и „Тази неделя”: риалити продуценти и звезди плюс изборите в САЩ

Реклама

В утрото на 2 април Мариана Векилска ще събуди зрителите на bTV с усмивка и ще ги срещне с българските фотографи, заснели по уникален начин Северното сияние. За мечтите и подправките в живота пред водещата ще говори и атрактивната Цветелина Костадинова от MasterChef”.

„Тази събота” ще продължи с историите на лекари, жертва на насилие от своите пациенти. Телевизионният продуцент и водещ Андрей Арнаудов също ще седне на горещия стол в сутрешния блок на bTV, за да разкаже пред Жени Марчева за новия проект Движение за национална кауза (ДНК).

В края на предаването гости на Диана Любенова ще бъдат Радина Боршош и Леонид Йовчев, които ще разкрият любопитни подробности около новия български филм „Баща ми, майка ми, сестра ми”.

Неделната сутрин отново ще срещне зрителите на bTV с интересни истории и събеседници. В 8:00 ч. Мариана Векилска ще повдигне темата за изборите в САЩ с Емил Кошлуков и миската Венета Кръстева, която познава лично Доналд Тръмп. Зрителите ще се срещнат и с американеца, станал известен с изказването си за България под пост на Тръмп.

В минутите на Мариана полуфиналистите Нора и Симеон от „Фермата” ще разкажат за живота си след риалити формата, за който в момента тече кастинг за втори сезон.

„Тази неделя” ще продължи с търсенето на отговор на въпроса трябва ли младите, завършили в чужбина, да се върнат в България. Гости по темата на Жени Марчева ще бъдат бившият министър на икономиката Николай Василев и Велислава Петрова, завършила университета в Кеймбридж.

Диана Любенова ще посрещне в студиото на сутрешния неделен блок Любен Дилов-син и джаз формацията „Брас Вилидж” в разговор за взривяващото им изпълнение на сцената на „България търси талант”. След това певицата Райна ще разкаже за новата си песен и има ли нова любов в живота й.