Вежди Рашидов, Ивет Лалова и Кристина Милева сред гостите на "Тази събота" и "Тази неделя" през уикенда

Гледайте на 14 и 15 март от 8ч. по bTV

Реклама

Как да не ставаме жертва след теглене на кредит и покупка на жилище ще разяснят Георги Дичев, председател на камарата на частните съдебни изпълнители и адвокат Мариана Розованова в студиото на "Тази събота" на 14 март.

Зрителите ще научат и личната история на Нина Малакова и сина й Димитър, които се бориха един срещу друг в кулинарното шоу MasterChef. Те ще гостуват на Марина Векилска в събота.

Вежди Рашидов ще даде пред Жени Марчева първото си интервю, след като стана министър на културата за втори път. Гост ще бъде и бившият министър на земеделието Мирослав Найденов, който ще коментира изсичането на горите, наводненията и новото управление на бившата му партия.

Тази събота Диана Любенова ще представи ексклузивно две успели българки - Ивет Лалова и
Кристина Милева, в разговор за победите и битките, радостите и любовта.

В "Тази неделя" Мариана Векилска ще запознае зрителите с кампанията "Заслушай се" за толерантност към глухонемите в България. Гости на Жени Марчева ще бъдат Десислава Атанасова от ГЕРБ и проф. Драгомир Драганов, както и проф. Мишо Константинов с анализ на изборите в гр. Сърница.

Ева от "Тоника" ще гостува на Диана Любенова по повод предстоящия концерт в памет на Гого.
В навечерието на новия сезон на "България търси талант" сценаристите на шоуто ще разкрият любопитна информация от кухнята на търсенето на таланти.