Владо Карамазов, Янка Рупкина и Мая Манолова гостуват в "Тази събота"

Гледайте Маргарита Попова, Жоро Тошев и Андреа в "Тази неделя" по bTV

Реклама

В "Тази събота" на 24 януари от 8:00 часа Мариана Векилска ще разкаже какво е да живееш в сламена къща и как български предприемачи станаха хит в Швейцария.

Заедно с актрисата Деси Бакърджиева и репортера Александра Щерева, часове преди грандиозния финал на кампанията на bTV и УНИЦЕФ "Бъдеще без насилие за всяко дете", водещата ще представи поредната драматична история, която е в основата на инициативата.

Жени Марчева ще посрещне в студиото Мая Манолова, с която ще разговарят по темата ще събере ли червената депутатка АБВ и БСП. Председателят на женската организация на ГЕРБ - Ирена Соколова, пък ще даде гласност на идеята жена да влезе в битката за президент догодина.

Диана Любенова пък ще гостува на Янка Рупкина, за да чуе неразказвани любовни истории на певицата, а по-късно ще посрещне в студиото Владо Карамазов, който ще повдигне завесата над новото предаване в ефира на bTV "Бинго милиони" и ще разкаже повече за още от най-новите неща около себе си.

В съботния ден предаването ще проследи с преки включвания как протичат предварителните кастинги за четвъртия сезон на "България търси талант" във Велико Търново и София.

За "Тази неделя" съдия Кирил Николов ще разкрие за зрителите детайли от своя невероятен живот на спасител, писател или авантюрист.

При Жени Марчева вицепрезидентът Маргарита Попова ще направи обзор на трите години, в които е на власт, а Трайчо Трайков и Георги Кадиев ще разкрият има ли енергийна мафия в Парламента.

Любимата на Кубрат Пулев - Андреа, ще проговори за първи път след мача с Кличко при Диана Любенова, а Жоро Тошев ще разкаже за последните и вълнуващи събития около себе си.

В неделния ден предаването ще проследи с преки включвания как протичат предварителните кастинги за четвъртия сезон на "България търси талант" в Бургас.