Три нежни изкушения в "Това е цената"

Играта стартира на 20 октомври от 21:00 ч

Реклама

На 20 октомври, от 21.00 часа, в ефира на bTV своя телевизионен дебют ще направи чисто новият, невероятен и изключително забавен телевизионен тандем Веселин Калановски и Николай Станоев. Всяка неделея те ще водят участниците в „Това е цената” по пътя към голямата награда.

С категоричен успех в близо 40 държави, още преди телевизионния си дебют The Price is Right предизвика висок интерес сред българската публика. От цялата страна се обаждат желаещи да се запишат, за да станат част от шоуто и да имат шанса да спечелят разнообразни награди, от които най-атрактивни и привлекателни са круиз, скутер, таблети, курс по гмуркане и много други.

До момента всяка седмица се записват около 450 човека. Участниците ще имат възможността да се забавляват и да вървят устремено към целта си с помощта на водещите, Веселин Калановски и Ники Станоев. Те от своя страна, през всеки един от етапите на предаването, ще имат удоволствието да бъдат съпровождани от три прекрасни изкушения: Виктория Ангелова, Камелия Янкова и Зорница Гардакова. Изявяващите се на модния подиум, чаровни дами ще допълват вълнуващата атмосфера на „Това е цената” и ще подклаждат напрежението и адреналина на играта.

Виктория Ангелова е завършила Националното училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков” в град Пловдив със специалност „Класически балет”, след което учи „Бизнес администрация” в Европейски колеж по икономика и управление. Работи като модел, участвала е и в редица телевизионни проекти. Имала е епизодични роли в „Мисия Лондон”, „Столичани в повече”, „Революция Z” и няколко други продукции.

Камелия Янкова е израснала в малкото градче Долна баня, в полите на Рила планина. От 10 години живее в София и се изявява като модел. Носител е на титлата „Лице на България” през 2009 година и взима участие основно във фотосесии, телевизионни реклами и филмови продукции.

Зорница Гардакова е завършила художественото училище за приложни изкуства „Свети Лука” в София, след което продължава образованието си в НБУ и по-конкретно специалност „Графичен дизайн”. Работила е като фотомодел както в България, така и в чужбина. Снимала се е за българското издание на известно мъжко списание и е участвала в музикални клипове, фотосесии и реклами.