на живо

Байерн разби Милан с 3:0 и е на финал за Audi Cup (ВИДЕО)

Бернат, Гьотце и Левандовски бележат за успеха на баварците

Байерн Мюнхен победи Милан с 3:0 и се класира за финала на Audi Cup. Въпреки че Хосеп Гуардиола бе заложил на доста от резервните си футболисти, домакините изцяло доминираха през първото полувреме. Логично се стигна и до гола на Хуан Бернат в 23-та минута. Баварците продължиха да натискат и Хойберг нацели греда 5 минути по-късно. Същото направи и новото попълнение Артуро Видал след удар с глава.

На полувремето Гуардиола пусна доста нови футболисти, а Милан отговори с малко по-агресивна игра. Байерн можеше на няколко пъти да удвои аванса си, но пропуски направиха Гьотце, Левандовски и Бернат. Все пак в 74-та минута Марио Гьотце отбеляза за 2:0. Синиша Михайлович смени почти целия си отбор, но и това не даде резултат, а дори напротив. След грешка на Алекс, Мюлер продължи топката към Левандовски, който от воле разстреля Диего Лопес за крайното Байерн – Милан 3:0.

Така утре от 19:00 Милан се изправя срещу Тотнъм в мач за третото място в турнира, докато Байерн среща Реал Мадрид във финалния двубой от 21:00. И двете срещи можете да наблюдавате пряко по bTV Action.

Тагове:

@