на живо

Бербатов и Монако срещу Рен по RING.BG

Гледайте дербито Ювентус - Лацио по bTV ACTION

БГНЕС

Тази вечер ще се изиграят два мача от 31-ия кръг на Серия А. От 19:00 часа на стадион "Луиджи Ферарис" Сампдория е домакин на Чезена. Тимът от Генуа продължава да се бори за мястото си в Лига Европа и излиза за задължителни три точки. Победата е жизненоважна и за Чезена, тъй като новакът е застрашен от изпадане. Двубоят ще бъде предаван пряко по  RING.BG.

От 21:00 часа по bTV ACTION  започва коментарното студио с водещ Никола Кацаров преди дербито между първия и втория във временното класиране. Лацио, който се намира във фантастична форма и е в серия от 8 поредни победи, гостува в Торино на шампиона Ювентус. "Бианконерите" продължават да са без контузените Погба и Асамоа, докато за "римските орли" няма да играят контузените Стефан Де Фрай и Марко Пароло. Двата отбора ще се срещнат още веднъж до края на сезона, след като се класираха за финала за Купата на Италия.

Тази вечер е и двубоят на Димитър Бербатов и Монако срещу Рен. Мачът от Лига 1 започва в 21:00 часа и ще бъде предаван пряко по RING.BG.