на живо

Ангел Петричев: По възможностите ни е да отстраним "Стяуа"

Директорът на Лудогорец оптимист за реванша в София

БГНЕС

Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев смята, че отборът може да преодолее "Стяуа". Българският състав загуби с 0:1 в първата среща от плейофа в Шампионската лига.

"Дай Боже, да ни тръгне играта в реванша. В първия момент почувствах разочарование, но като помислих трезво, си казах, че напълно по възможностите ни е да отстраним "Стяуа".

"За съжаление не успяхме да измъкнем благоприятен резултат в Букурещ, но съм оптимист за София. Нищо не е загубено, гледаме напред и имаме надежди", добави той.

Според него е важно футболистите да съберат сили за реванша, за да бъде постигната целта. "Аз мисля, че можем. Това е крайната цел, ние да бъдем част от тази атмосфера – Шампионска лига. А и не само ние, а цяла България да приеме Шампионската лига. Мисля, че този път имаме възможността да влезем в групите. Още малко да си повярваме и може да се получи."

Петричев заяви, че във втория мач "Лудогорец" ще покаже друго лице. Той се надява на Националния стадион "Васил Левски" българският шампион да бъде подкрепен от привържениците си.