на живо

Лудогорец и Партизан оставиха всичко за реванша

Без голове на "Лудогорец Арена" в Разград, предстои кървав реванш в Белград

БГНЕС

Лудогорец не успя да победи Партизан в мач от 3-ия предварителен кръг на Шампионската лига. Двубоят завърши при резултат 0-0.

Гостите от Белград изпуснаха 2 добри голови положения в началото на мача. След грешка на Кайсара, Дарко Брашанац пропусна добра възможност, а малко по-късно вратаря Владислав Стоянов спаси опасен удар на Шкулетич. До края на първото полувреме футболистите на Стойчо Стоев имаха няколко отлични ситуации, в които можеха да открият резултата, но Михаил Александров и Марселиньо не бяха точни пред вратаря на Партизан.

След почивката отбора на Лудогорец надигра тотално своя противник, но трудно стигаше до чисти положения. Сръбските футболисти изглеждаха доволни от нулевото равенство и всичко в този сблъсък ще бъде решено след седмица в Белград.

Лудогорец остана без отбелязан гол в трети пореден двубой- срещу Хасково и Черно море в първенството и тази вечер срещу Партизан. Треньорът Стойчо Стоев каза, че е останал изненадан от дефанзивната игра на съперника и съжали за изпуснатите възможности. Според него шансовете в реванша са равни, а Лудогорец ще играе в Белград открит и нападателен футбол.