на живо

Битката за титлата в Италия минава през Рим

Рома - Ювентус пряко по bTV Action от 21:30 часа

Рома е домакин на Ювентус в среща от 25-ия кръг на Серия А, която може да гледате пряко по bTV Action от 22:00 часа. Коментарното студио преди мача започва в 21:30 с водещ Петър Мисов.

Макар да остават доста мачове до края на сезона, днешният двубой ще има огромно значение за това кой ще бъде новият шампион, особено ако крайният победител е отборът от Торино. В класирането "Старата госпожа" води с 57 точки, като има 9 повече от "вълците", които са с 48.

През есента Ювентус спечели срещата между двата отбора с 3:2 с гол на Леонардо Бонучи четири минути преди края на мача. Сега в Рома са готови за реванш и се надяват да запазят интригата за титлата.

Домакините продължават да имат куп проблеми със състава си. Треньорът Руди Гарсия не може да разчита за този двубой на контузените Федерико Балдзарети, Виктор Ибарбо, Кевин Строотман, Леандро Кастан, Майкон и Сейду Думбия, който е почувствал болки в гърба и не е в групата за мача. За сметка на това в състава се завръща Раджа Наинголан, който получи почивка в срещата с Фейенорд през седмицата. Масимилиано Алегри също има проблеми с контузени играчи. Срещата пропуска Андреа Пирло, а под въпрос са Пол Погба и Артуро Видал.