на живо

Феновете на Левски с декларация срещу БФС

Заплашват ръководния орган на футбола

Ладислав Цветков

Феновете на „Левски“ излязоха с декларация по адрес на Българския футболен съюз. Привържениците от Националния фенклуб смятат, че наказанието на Левски, един мач да се играе при "закрити врата", е строго, а клубът се е превърнал в основен спонсор на централата.

Феновете заплашват ръководния орган на футбола ни с думите „ кипне ли ни, става страшно“.

Ето част от декларацията на НКП на „Левски“:
БФС отново наказа „Левски“ без да му мигне окото. Мачът с „Ботев“ ще се играе без най-важната част от играта - публиката. Футболният съюз не обича феновете. Това е повече от ясно. Още по-силно тази констатация важи за „сините“ запалянковци, които винаги го отнасят, а клубът плаща сурови глоби. Явно ние сме основният спонсор на федерацията.

Дразнещ е двойният аршин, който се прилага. Не беше отдавна времето, когато „червените“ удариха собственият си фотограф с бомба. Човекът се срина на пистата и дълго му се оказваше медицинска помощ. Наказание не последва, защо ли? Този фотограф не е ли длъжностно лице?

Комисиите на БФС явно гледат на „Левски“ с различни очи. Клубът ни е в трудна ситуация, но е Вековен и ние няма да оставим нещата да си вървят по този начин. Феновете на „Левски“ са търпеливи, но кипне ли им, става страшно...“.