на живо

Футболни грандове разтърсват ефира на bTV Action

Във вторник и сряда ще ви покажем ПРЯКО зрелищните сблъсъци от Ауди Къп 2015

Getty Images/Guliver Photos

Предсезонната подготовка на европейските футболни грандове е към своя край и тимовете навлизат във все по-добра форма за началото на шампионатите си. Четири от най-класните отбори - Байерн Мюнхен, Реал Мадрид, Милан и Тотнъм, ще покажат на феновете доколко са готови за новия сезон, влизайки в спор за трофея от престижния турнир Ауди Къп на "Алианц Арена". Всичките четири двубоя ще може да проследите пряко в ефира на bTV Action. 

Това ще бъде четвъртото издание на надпреварата, в която досега два пъти е триумфирал домакинът Байерн Мюнхен (2009 и 2013) и веднъж Барселона (2011). Баварският отбор и Милан са неизменни участници в турнира. За първи път всички четири тима са от Европа. В досегашните три издания имаше по един представител от Южна Америка.

Футболният екшън започва във вторник в 19:00 часа по bTV Action с мача между Реал Мадрид и Тотнъм. След неговия край започва и двубоят, противопоставящ Байерн Мюнхен и Милан (21:45 часа). Отборите, претърпяли поражения в първите две срещи, ще излязат един срещу друг в битка за третото място в крайното класиране в сряда от 19:00 часа. Носителят на трофея ще бъде определен след финал, който започва точно в 21:45 часа.