на живо

Херо отказа на Левски /ВИДЕО/

Димитър Димитров няма да се завърне на Герена

Димитър Димитров-Херо отказа да стане старши треньор на Левски след Нова година, каквато беше първоначалната уговорка. Собственикът на "сините" Тодор Батков, спортният директор и настоящ треньор на отбора Георги Иванов проведоха среща с Херо днес следобед, след която стана ясно, че има различия и на този етап Димитров остава извън Левски.

"Проведохме дълга среща с Херо малко след Общото събрание. Разговорът беше пределно откровен. Имаше желание и от двете страни, но по някои концептуални въпроси нямаше единомислие и в името на добрите отношения се договорихме на този етап той да не поема Левски", каза Тодор Батков.
"Разминаванията са в една посока - броя на футболистите, които трябва да бъдат привлечени. Имаме финансови затруднения и не мога да си позволя да освободим голям брой футболисти. Има и известни разминавания с концепцията на спортния директор Георги Иванов", добави Батков.

На този етап изпълняващ длъжността треньор на "сините" остава Георги Иванов, но клубът ще търси нов наставник още в дните до Нова година.

"Засега треньор е Георги Иванов, но не ми се иска той да бъде похабен. Целта през пролетта е спечелване на купата на България и влизане в тройката. Нямаме други варианти за треньор, но почваме разговори. На този етап треньор е Георги Иванов. Хубаво е да решим въпроса с треньора до края на годината.
Крайният срок е 7 януари, когато отборът се събира за начало на подготовката", каза още Тодор Батков. Той разкри, че клубът ще опита да привлече поне четири нови попълнения."Търсим вратар, централен защитник, краен защитник и централен нападател", каза Батков.

 

 

 

Тагове:

левски херо