на живо

“Интернешънъл чемпиънс къп” продължава с още интересни двубои в ефира на bTV Media Group

Не пропускайте Ювентус – Тотнъм пряко по RING и на онлайн платформата VOYO.BG

Най-престижният клубен футболен турнир с марката “Интернешънъл чемпиънс къп” продължава в ефира на bTV Media Group.

Не пропускайте днес от 13:00 часа пряко по RING, както и на онлайн платформата VOYO.BG, да проследите двубоя между италианския гранд Ювентус и английския тим Тотнъм.

 

“Старата госпожа” ще се завърне отново на стадион "Мелбърн крикет гроунд", Австралия след като загуби дебютния си мач от турнира срещу Мелбърн Виктори при изпълнение на дузпи.

Снимка: Getty Images

Старши треньорът на “черно-белите” Масимилиано Алегри излезе с куп младоци на терена , но въпреки резултата бе много впечатлен от цялостното представяне на тима, както и от феноменалният гол от центъра на 20-годишния Карлос Бланко.

 

Освен с изявите си на терена обаче Ювентус привлича вниманието към себе си и на трансферния пазар.  Голмайсторът на Наполи Гонсало Игуаин е все по-близо до сензационно преминаване на “Ювентус Арена”, пишат медиите на Апенините.

По последна информация нападателят е преминал тайно медицински прегледи и се очаква да бъде официално обявен като играч на “Старата госпожа” във всеки един момент.

 

Но Игуаин далеч не е единствената трансферна бомба на “черно-белите” през този летен прозорец. Според медиите на Острова, френският национал Пол Погба е съвсем близо до преминаване в английския гранд Манчестър Юнайтед за умопомрачителните 120 млн. евро.

 

Развръзката на трансферните саги предстои, а между другото без много шум Ювентус успя да подсили състава с още трима класни играчи.

Италианският шампион плати 32 млн. евро на един от основните си конкуренти – Рома, за правата на плеймейкъра Миралем Пянич. След това със „Старата госпожа“ подписаха и двама опитни защитници - Дани Алвес (Барселона) и Меди Бенатия (Байерн).

Снимка: Getty Images

Старши треньорът на Тотнъм – Маурисио Почетино ще изведе играчите си за дебютния им мач в турнира “Интернешънъл чемпиънс къп”. “Шпорите” започнаха предсезонната си подготовка с победа от 3:0 срещу втородивизионния Нотингам Форест. 

Точно, както и италианският си противник, Почетино избра състав от предимно млади футболисти за турнето им в Австралия, което ще продължи с пътуване до Норвегия.

Снимка: Getty Images

По-дълга почивка получиха звездите на английския национален отбор Хари Кейн, Деле Али, Ерик Диер, Кайл Уокър и Дани Роуз, които участваха на европейското първенство във Франция.

С нетърпение се очаква и включването на новите попълнения в състава - полузащитникът Виктор Уанаяма (Саутхямптън), който вече направи своя дебют в контролата срещу Нотингам Форест и холандският нападател Винсент Янсен (АЗ Алкмар).

В последната си проверка преди старта на сезон 2016/17, “шпорите” ще се изправят срещу Интер в приятелски мач, на стадион “Улевол” в Осло.

Срещата Ювентус – Тотнъм от турнира “Интернешънъл чемпиънс къп” гледайте днес (26 юли) от 13:00 часа пряко по RING или на онлайн платформата VOYO.BG.