на живо

Николай Митов: Феновете не заслужават такава игра (ВИДЕО)

Наставникът на "Левски" заяви, че това е най-слабият мач на тима под неговото ръководство

Lap.bg

Треньорът на "Левски" Николай Митов не скри разочарованието си от загубата с 0:3 от ЦСКА в дербито на кръга в Първа лига. Той определи този мач като "най-слабия" на тима под неговото ръководство и заяви, че феновете на "сините" не заслужават такава игра.

"Най-слабият ни мач! Най-лошото е, че недоумявам защо почнахме с два гола от съблекалнята и мачът стана съвсем друг. Топката е в нас и ние грешим елементарно. Ще анализираме от къде идва това. Нямаме право да започваме по този начин, опитни футболисти да отиграват така топката", заяви Митов след срещата.

"Бях решил да потърся изненада, но не се получи, защото мачът започна с 2:0 за ЦСКА. До 5-та минута вече беше 2:0 и мачът стана съвсем друг. Не може да не покажеш увереност и самочувствие и да си футболист на "Левски". Ще си вземем изводите и каквото трябва, ще го направим."

"Трябва да анализираме този мач, да си вземем поуките и да гледаме мача с "Черно море". С победи се излиза от тази ситуация. На всеки един съм казал, че има време до 31 май да докаже, че има място в Левски". Просто феновете не заслужават това, което показахме днес", заяви треньорът на "сините".