на живо

Отзиви след Ливърпул - Лудогорец (ВИДЕО)

Пред камерата на bTV говори и мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс

Getty Images/Guliver Photos

Георги Дерменджиев - треньор на Лудогорец:

"Аз съм много доволен от играта и от футболистите. Видяхте каква публика, какъв стадион! Това е Ливърпул, петкратен европейски шампион! Не искам да използвам израза равен с равен. Вие знаете какъв бюджет има Ливърпул. Искам да поздравя момчетата за играта им през 93-те минути. Споходи ни малшанс в края. Никого не искам да обвинявам за ситуациите. Ако топката беше оставена, вратарят щеше да я вземе. Недоразумение, но това се случва във футбола. "

Светослав Дяков - футболист на Лудогорец:

"С оглед на развитието на мача е нормално да има леко разочарование, загубихме злощастно. Играхме срещу един много стойностен отбор на Ливърпул и затова сме в Шампионска лига, за да се учим от големите. Но аз съм много доволен от себераздаването на всички момчета. За нас бе важно да играем футбол. Можехме да спечелим историческата първа точка за България".

Михаил Александров -футболист на Лудогорец:

"Може би има повече огорчение в моите очи. Имахме своите шансове да победим. Наистина Ливърпул контролираше топката. Вижда се, че са класен тим и знаят по какъв начин да действат в атака. Дузпата ни съкруши по един доста жесток начин. Имаме още поне пет мача в Европа. Аз лично мислех, че Ливърпул е доста класи над нас, но ето ,че опровергахме това. "

Йордан Минев - футболист на Лудогорец:

"Играхме си нашата игра, но за съжаление не си вкарахме положенията и логично загубихме. Може само да съжаляваме, че не си тръгнахме с точка или с три. "

Брендън Роджърс - мениджър на Ливърпул

"Мисля, че това е в природата на клуба. Ние продължаваме до края. За нас беше много добра победа тази вечер, но и много трудна. Имаме много нови играчи в отбора. Все още не сме на нивото от миналия сезон. Ще отнеме време да се сработим, но докато не си върнем влиянието и нивото е много важно да покажем характер. Точно това направихме тази вечер срещу един много добър отбор. По време на паузата за националните отбори изгубихме важни играчи. Това не ни помогна, но ние още растем. Имаме млади футболисти, които се учат и трупат опит. Ще продължим да работим здраво на тренировките, за да подобрим представянето си. "