на живо

ПСЖ и Монако в битка за полуфинал

Очаква се Димитър Бербатов да е титуляр

БГНЕС

Тази вечер от 22 часа, пряко по bTV Action, ще може да наблюдавате четвъртфиналния мач за „Купата на Франция” между Пари Сен Жермен и Монако на Димитър Бербатов.

Коментарното студио с водещ Йордан Георгиев започва в 21:30 часа. Негов гост ще бъде бившият футболист на националния ни отбор Георги Георгиев.

След нулевото равенство на „Стад Луи II”, в събота, в мач от „Лига 1”, двата отбора се срещат отново, сега в двубой по пътя към най- стария трофей във френския футбол. През уикенда, ПСЖ пропусна да се изкачи на върха във временното класиране, след като по-рано лидера Лион бе загубил с 2-1 от Лил.

За парижани големият отсъстващ е Златан Ибрахимович, който изтърпява втори мач наказание. Лоран Блан няма да може да разчита и на лекуващите травми Лукас Моура, Серж Ауриер, Йохан Кабай, както и на капитана Тиаго Мота.

От състава на Леонардо Жардим ще отсъстват контузените Рикардо Карвальо, Андреа Раги и Тиемуе Бакайоко и наказаните Уолъс и Аймен Абденур. Очаква се Бербатов да поведе атаката на „монегаските” тази вечер.