на живо

Венци Стефанов: За Левски филията е намазана с черен хайвер от двете страни (ВИДЕО)

Славия със загуба от Астана на Станимир Стоилов

bTV

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде поредното си култуво интервю от лагера на "белите" в Турция. Този път пред камерата на bTV той засегна въпроса за собствеността на Левски.

"Иво Тонев го уважавам, приятел ми е. Виждам как като Матросов той застава пред амбразурата и казва "Аз съм! Други няма!", обясни той.

На въпрос за политическите инвестиции в Левски Стефанов отговори: "Аз съм убеден, че има! Лично аз! Не ангажирам ничие мнение, убеден съм, че има. За това казах, че филията е намазана от двете страни с черен хайвер"

Иначе на подготвителния си лагер в Турция тимът на Славия загуби с 0:3 срещу казахстанския шампион и участник в груповата фаза на Шампионската лига за сезон 2015-2016 Астана в петата си приятелска среща по време на лагера в турския курорт Анталия.

В самото начало на двубоя новото попълнение Джордже Деспотович откри резултата в полза на водения от българския треньор Станимир Стоилов състав. В 13-ата минута "белите" имаха шанс да изравнят, но новото попълнение Борислав Балджийски излезе сам срещу Ненад Ерич, но вратарят спаси удара му. В 27-ата минута Патрик Твумаси удвои аванса за Астана, а в самия край на контролата 18-годишният Геворк Наджарян фиксира крайното 3:0 в полза на казахстанците. Опитният Георги Петков на няколко пъти се отличи с добри спасявания на вратата на Славия.

На 11 февруари "белите" трябва да изиграят последната си контролна среща на турска земя, като съперник в нея е македонският Вардар.