на живо

Владо Стоянов в ролята на коментатор (ВИДЕО)

Лудогорец с второ равенство на лагера в Турция

www.ludogorets.com

Лудогорец записа второ поредно нулево равенство в контролите на турска земя. Тимът от Разград не успя да победи Слован Братислава.

Треньорът на разградчани Георги Дерменджиев заложи в стартовия състав на играчи, които получават по рядко шансове за изява.

Първата част на двубоя беше сравнително скучна и липсваха атрактивни моменти. Първата добра ситуация за гол дойде в 23-ата минута, когато Брайън Ангуло пробва изстрел от дистанция, но топката излезе в аут. Минути по-късно отново колумбийският защитник беше близо до попадение, но нямаше късмет при изпълнение на пряк свободен удар.

В 32-ата минута груба грешка на Витиня доведе до остро центриране, което беше засечено от играч на Слован, но Милан Борян се намеси решително и спаси. В самия край на първото полувреме Цветелин Чунчуков се озова на добра позиция, но реши вместо да стреля, да подава към Михаил Александров и сбърка.

В средата на второто полувреме Александров изпълни по прекрасен начин пряк свободен удар, след който топката се отби в лявата греда на вратата на Слован. До края на двубоя двата отбора трудно стигаха до голови ситуации и логично срещата завърши при нулево равенство.

Вратарят Владислав Стоянов не беше на терена, но се представи добре в необичайна за него роля.

Ето как Владо Стоянов си представя работата на спортния коментатор: