на живо

Засилено българско участие в Шампионска лига тази вечер

Гледайте мачовете на Астана на Станимир Стоилов и ЦСКА Москва с Георги Миланов

Тази вечер в каналите на bTV Media Group ще бъдат излъчение още четири мача от груповата фаза на “Шампионска лига”.

В 19 часа, пряко по bTV Action, воденият от Станимир Стоилов тим на Астана е домакин на Галатасарай. Целта пред футболистите на българския треньор е спечелване на първи точки в турнира, след като те започнаха кампанията си със загуба с 2-0 от Бенфика в Португалия. 

Програмата на bTV Action продължава с двубоя Манчестър Юнайтед- Волфсбург, който започва в 21:45 часа. Английският тим се изкачи до върха в класирането на „Премиър лийг” за пръв път от повече от две години и ще търси успех и в „Шампионска лига”. Немците от своя страна са записали загуби във всичките си три визити на Острова.

Снимка: Getty Images

Със същия начален час, 21:45, по RING е и срещата Малмьо- Реал Мадрид. От състава на Рафаел Бенитес, поради контузии, ще отсъстват големи имена като Гарет Бейл, Хамес Родригес, Пепе и Серхио Рамос. Треньорът на Малмьо Аге Херейде пък заяви, че знае как да спред суперзвездата на „белия балет” Кристиано Роналдо.

Ексклузивно на онлайн платформата VOYO.BG ще може да гледате мачовете Ювентус- Севиля и Борусия Мьонхенгладбах- Манчестър Сити, който започват в 21:45 часа.

Ранното коментарно студио, преди двубоя Астана- Галатасарай, с водещ Йордан Георгиев започва в 18:45 часа. Гост ще бъде игралият под ръководството на Станимир Стоилов Владимир Гаджев. Студиото преди останалите двубой е в 21 часа.

Най-интересните моменти от всички осем срещи, сред които и ЦСКА Москва на Георги Миланов срещу ПСВ Ейндховен, може да гледате на Champions TV, на сайта btvnovinite.bg.