Делян Пеевски не съм го виждал в „Левски”. Виждам хората, които управляват клуба, хората, които са си застанали с имената, така че всичко друго са спекулации. Това коментира спортният директор на „Левски” Георги Иванов-Гонзо в предаването „Тази сутрин” по bTV по повод твърденията, че депутатът от ДПС стои зад клуба.

Собствениците на „Левски” са Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов, подчерта Георги Иванов. На Общото събрание след месец ще се разбере кой какъв е и кой притежава акциите, допълни той.

„Сашо Ангелов е 10 години в Надзорния съвет и вицепрезидент на „Левски”. На кого е адвокат, аз нямам представа”, категоричен беше спортният директор на клуба.

Стойчо Стоев е мое решение, категоричен беше още Гонзо. След сагата с Херо вторият вариант беше Стойчо Стоев. Нямам конфликт със Стоев и работим прекрасно от първия ден, увери той.

Последно той е видял бившия собственик на клуба Тодор Батков на мач на „Левски”.

Виждам го по-спокоен, лъхаше увереност от него. Особено последната година му се събраха доста негативни емоции, което той не заслужаваше. Батков беше един добър и успешен президент в голям период от време в „Левски”, подчерта Георги Иванов.

В момента вървим по правилен път, без да изпадаме в еуфория и да влизаме в големи очаквания. Трябва да продължим по начина, по който работим – скромно, спокойно, да не правим големи трагедии, ако загубим някой мач, нито да изпаднем в еуфория, ако победим, каза още той.

ЦСКА е там, където му е мястото. Законите са за това – да се спазват. Не може да имаш задължения от около 30-40-50 милиона и да искаш да продължаваш да трупаш нови и да продължаваш по същия начин, изтъкна Иванов.