„Детска Евровизия” 2015 ще се излъчва пряко и на voyo.bg

Реклама

Финалът на международния конкурс „Детска Евровизия” 2015 ще се излъчва пряко и на voyo.bg тази събота в 19.30 ч. България ще бъде представена от талантливата Габриела Йорданова, която ще изпълни песента „Цветът на надеждата”. На сцената Габи ще бъде подкрепена от Иван Стоянов – вторият финалист от конкурса, който ще се включи в края на песента. Вторият глас се налага от спецификата на текста и музиката, както и от желанието българското участие да се открои от предимно соловите изпълнения тази година.


Автори на песента са двамата млади изпълнители, които ще видим на сцената в събота. Песента е послание за надеждата, мечтите и усмивките. В нея ще открием уникалната способност на децата да намират цветовете на живота. Музиката е дело на Слави Трифонов, Евгени Димитров-Маестрото и Георги Милчев-Годжи.

Тази година Детската Евровизия е с най-силната конкуренция от 2007 година насам. Австралия и Ирландия са страните, които за първи път ще участват в престижния форум, заедно с Албания, Армения, Беларус, България, Грузия, Италия, Македония, Малта, Черна гора, Русия, Сан Марино, Сърбия, Словения, Холандия и Украйна.

Пожелаваме много забавление на сцената и успех на Габи и Иван!