Липсват ви HD каналите на bTV?

За да можем да продължим да въвеждаме нови технологии, е необходимо да имаме партньорски договори с всички кабелни оператори

Реклама

Уважаеми зрители и приятели на bTV,

Със съжаление ви съобщаваме, че след дълги преговори не е постигнато съгласие с Blizoo за предаване на HD каналите на bTV.

Кабелният оператор отказва да сключи договор, което налага достъпът му към сигнала на bTV HD, bTV Action HD и RING.BG HD да бъде преустановен - от 19 април след 20:30 часа.

За да можем да продължим да въвеждаме нови технологии, е необходимо да имаме партньорски договори с всички кабелни оператори. Създаването на повече възможности да гледате телевизия по нов начин е наш приоритет. Затова през 2012 bTV Media Group направи технологична инвестиция в три HD канала, а тази година по време на финала на Шампионска лига за първи път в България ще излъчваме и в 3D формат.

Надяваме се в най-кратки срокове да стигнем до споразумение с Blizoo, за да продължите да получавате качеството на картината и звука, на което се радват зрителите в Европа и по целия свят.

Следете сайта за нова информация.

За въпроси и коментари се свържете с нас по имейл: [email protected]