10 години радио N-JOY с най-големите звезди на България

Реклама

Тази година радио N-JOY празнува 10-и рожден ден и отново ще събере в ефир любимите звезди на България във втори сезон на голямата игра „Коя е звездата на радио N-JOY?”. Всеки ден в забавното и мистериозно предизвикателство ще се включва популярна личност, която феновете трябва да разпознаят.

Празничната версия на кампанията по повод рождения ден на N-JOY ще продължи 30 дни, като в ефир ще звучат пожеланията на звездите за 10-ия рожден ден на N-JOY, както и специалните загадки към слушателите.

За да се включат в „Коя е звездата на радио N-JOY”, участниците трябва да изпратят своето предположение и контакт за връзка на [email protected]. За да чуят специалното послание на звездата за деня, слушателите трябва да чуят загадката в ефира на радио N-JOY, а на микросайта на кампанията zvezda.njoy.bg ежедневно ще могат да видят и видеожокер.

Всеки ден в периода на играта водещите на радио N-JOY ще раздават награди като се свързват с регистрирани участници, успели да разкрият звездата. За да не пропускат шанса си, истинските фенове трябва да имат готовност с отговор на големия въпрос през следващия месец: „Коя е звездата на радио N-JOY”.

Най-голямата музикална радиоверига в страната ще развълнува аудиторията с много настроение и изненади по повод 10-ия си рожден ден.

ПОСЛЕДНИ

Реклама