Радио N-JOY - фаворит на слушателите в страната

Най-голямата музикална радиоверига в страната - N-JOY с нови лидерски позиции в националния радиоефир

Реклама

Радио N-JOY e най-предпочитаната радиостанция за широк спектър от активни слушателски групи в страната. Лидерските позиции на най-голямата музикална радиоверига в България включват разнообразни категории, като N-JOY е на първа позиция в групата на слушателите между 18 и 34 години, градското население на възраст между 25 и 45 години, както и в широката категория слушатели межди 15 и 54 години от градовете и други общо 17 различни категории.

Тези данни сочи най-актуалното изследване за месец май на слушателските аудитории в страната, проведено от GARB Audience Research Bulgariа.

N-JOY е фаворит и на слушателите в София като се нарежда на първо място с най-висок рейтинг процент между радиата за слушателите между 15 и 69 години, a в топ 3 се нарежда и радио Melody, също част от bTV Radio Group.

Програмата на N-JOY радва слушателите от над 45 български града със специални награди и винаги интригуващи промоции. Тази година радиото стартира с първи сезон на новата мащабна инициатива „Коя е звездата на радио N-JOY?”, която обедини в едно предизвикателство към слушателите 30 от най-обичаните български звезди.

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама