Антон Хекимян: Най-щастливи сме, когато темите ни предизвикат силна реакция и обществен отзвук

Реклама

Антон Хекимян, неуморният като перпетуум мобиле телевизионер, признава в интервю за в. Стандарт, че най-щурата му дейност извън работата е да прави палачинки. А мълчалива публика на кулинарните му подвизи са заекът Зайо и златната рибка, която му подарили наскоро.

Отскоро зрителите го пращат на мисия - в "Предизвикай Хекимян". Според гласуването на първите пет предизвикателства тази седмица, сега трябва да заведе финансовия министър Владислав Горанов на пазар със сумата, която харчи един пенсионер за храна на седмица. Какво ще се случи, предстои да разберем. "Той често отказва медийни изяви, но се надявам този път да приеме, защото това е предложение на зрителите на bTV и ще даде възможност на министъра на финансите да говори за бюджета на държавата през малкия бюджет на един български гражданин", смята Хекимян.

А на въпроса на кого би хвърлил ръкавица, отговаря: "Бих предизвикал политиците, които са на власт, да си вършат работата и да се справят с кризата, в която се намира България.

"Най-щастливи сме, когато темите и репортажите ни предизвикат силна реакция, силен обществен отзвук, гневни коментари от политици и чиновници - тогава знаем, че сме си свършили отлично работата", категоричен е Хекимян.

Целия материал на в. Стандарт с автор Боряна Колчагова можете да откриете тук.