Братовчедът на Башар Асад в ексклузивно интервю пред Светослав Иванов за „120 минути”

Предаването следи и изборите в Германия на живо от Берлин тази неделя

Реклама

Рибал Асад – първи братовчед на сирийския президент Башар Асад – застава пред Светослав Иванов тази неделя по bTV в първото си интервю в Източна Европа. В ефира на „120 минути” ексклузивният гост разказва за фамилията, за предателствата, властта и войната.

През 80-те години на миналия век семейството на Рифаат Асад – баща на Рибал – напуска Сирия след обвинения в опит за преврат срещу Хафез Асад. Каква семейна тайна се крие зад тази история? Защо семейството на Рифаат Асад, което живее в Европа, е твърд противник на режима, но и на опозицията?  Младият наследник Рибал Асад, който според наблюдатели може да е бъдещ президент на Сирия, разказва в ексклузивно интервю за „120 минути”.

Тази неделя зрителите на най-гледаното седмично публицистично предаване в България ще имат възможност и да проследят изборите в Германия на живо от Берлин със специалния пратеник на bTV Кристина Баксанова.

Броени дни преди официалната премиера на втората книга на Светослав ИвановЧудовища и будители” екипът на предаването е подготвил още ексклузивен репортаж от Франция и мястото, в което живее новата футболна суперзвезда – бразилецът Неймар.

Във време за отговори на въпросите на Светослав Иванов за отвличанията и полицейските протести ще отговаря министърът на вътрешните работи Валентин Радев. Актрисата Стефка Янорова влиза в „Главната роля”.

120 минути” започна телевизионния сезон като утвърдена и авторитетна трибуна, предпочитана от обществено значими личности от цял свят. Предаването затвърждава традиционните си топ стандарти за качествена журналистика и висок зрителски интерес със средно 40% аудиторен дял в първите си две издания на 10 и 17 септември.