bTV.bg с нов дизайн и подобрена функционалност

Новият портал предоставя лесен, бърз и удобен достъп до видео библиотеката на bTV Media Group в интернет

Реклама

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group.

Водещата медийна група в България отговаря на потребителските очаквания с изцяло нов сайт, който предоставя лесен, бърз и удобен достъп до видео библиотеката на bTV Media Group в интернет.

На bTV.bg може да се гледа лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и всички любими предавания и сериали веднага след излъчването им в ефир – на btvplus.bg, актуалните  новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

bTV.bg е отправна точка в търсенето и за феновете на най-гледаните риалити формати – MasterChef, „Фермата“ и „Гласът на България“.

През мобилен телефон бързо и лесно може да се проследят актуалните новини, най-новите трейлъри или просто да се гледа телевизия, когато и където пожелаете.

bTV.bg е един от най-посещаваните български сайтове, а причината за това е свързана с най-доброто съдържание, достъпно на българския медиен пазар – програмата на bTV, коментира Александър Бойчев – дигигален директор на bTV Media Group. bTV.bg е уникална платформа за рекламодатели и партньори, осигуряваща достъп до една от най-големите видео библиотеки на българския пазар, като по този начин рекламодателите могат да използват интерактивна и фокусирана видео реклама, гарантираща най-висока степен на ангажираност на аудиторията, допълва Бойчев.

bTV.bg очаква идеи и коментари от своите читатели на [email protected].

ПОСЛЕДНИ

Реклама