.

bTV, БНТ и NOVA остават в готовност за излъчване на общ дебат, след като ГЕРБ и БСП постигнат консенсус

bTV, БНТ и NOVA съвместно изготвиха условията и регламента за отразяване на лидерски дебат между ГЕРБ и БСП на 1.03.2017 година.

Те бяха обсъдени на обща среща между представителите на новинарските редакции на телевизиите и двата политически щаба.  Продуцентските, реализаторските и техническите екипи положиха максимални усилия за излъчване на дебата. Днес на обяд изпратихме нашето последно предложение до политическите партии - от 19.30 дебат с експерти, а от 20 часа – пряк лидерски сблъсък. Политическите сили обаче не постигнаха съгласие помежду си за формата. За реализирането на дебат е необходимо потвърждение за участие от всеки един от двата щаба. Условие, което към момента не е изпълнено.

 bTV, БНТ и NOVA остават в готовност заедно да отразят такъв дебат на друга дата, след като ГЕРБ и БСП постигнат консенсус за условията.

 

Коментирай
публикувай
  • Banker_18

    На всички, участващи в дебатите задайте един и същ въпрос: Защо след 28г. демокрация има таван на пенсията ? Депутатите си гласуват заплата равна на 3 пъти средната, защо не се въведе таван от 3 пъти средната пенсия. При това пенсиите се индексират, а таванът не ! Няма логика. Не искаме пенсионерски помощи, а собствената,заработена и платена (отчислена) пенсия.