bTV Media Group инициира доброволческа кампания „Да помогнем след потопа”

Реклама

Съпричастна към кризисните последствия от метеорологичните условия в страната през последното денонощие, bTV Media Group започва подготовка на мащабна доброволческа инициатива с цел да помогне за по-бързото възстановяване на засегнатите райони и хора. Инициативата „Да помогнем след потопа” ще набира сигнали за засегнати региони и хора в нужда и ще съдейства в координирането на доброволчески граждански звена.

Първата част от инициативата има за цел да установи мащаба на щетите от водното бедствие, което сполетя страната в последното денонощие. За целта всички ангажирани граждани могат да подават сигнали за критични райони и съответните нужди в тях на www.btvnovinite.bg/sledpotopa.

Инициативата ще влезе в действие веднага след като компетентните органи потвърдят, че ситуацията не застрашава провеждането на доброволчески инициативи. Очакваме вашите сигнали за критични точки в страната и пояснение каква е необходимата помощ за тяхното по-бързо възстановяване.

bTV ще работи в координация с кризисните щабове на засегнатите региони, за да насочим адекватна помощ, там където тя е най-необходима.

Партньор по създаването на картата за сигнали е „ЕСРИ България”, компания със солиден опит в създаването на карти при кризи и бедствия, като например земетресенията в Япония и Хаити и урагана Катрина.

bTV изразява съболезнования и съпричастност към всички потърпевши.

ПОСЛЕДНИ

Реклама