bTV подкрепя за поредна година кампанията „Мениджър за един ден“

1065 младежи ще бъдат мениджъри за един ден на 12 октомври

Реклама

Под надслова „Вдъхнови бъдещето“ на 12 октомври ще се проведе 16-то издание на „Мениджър за един ден“. За участие кандидатстваха 1700 ученици и студенти, а като работодатели-домакини на младежите в този ден се регистрираха близо 200 компании, институции, неправителствени организации, които осигуряват работните места за мениджърите за един ден. За поредна година bTV  е водещ медиен партньор на инициативата.

По време на програмата, както всяка година, утвърдени професионалисти от всички сфери на бизнеса и обществения живот и държавни управници дават възможност на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната организация. Реализирайки на практика своята социална отговорност, домакините потапят своите „мениджъри за един ден“ в работното си ежедневие, показват им отвътре как работи техния сектор и ги вдъхновяват да открият своето професионално призвание.

И тази година програмата ще се проведе в цялата страна и ще започне с началото на работния ден, в 55 населени места в България. Денят в София ще завърши с тържествена церемония в JA Startup Hambar, където мениджъри и техните „заместници“ за ден ще споделят своите преживявания и впечатления от инициативата.

Водещ на закриващата церемония на 12 октомври от 17:30 в JA Startup Hambar ще бъде водещият на „Тази сутрин” по bTV Антон Хекимян. Сред официалните гости, които ще поздравят участниците и ще споделят своето преживяване от програмата, ще бъдат: кметът на София, Йорданка Фандъкова, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, изпълнителният директор на HP Inc. България, Асен Георгиев, търговският директор на Microsoft и член на УС на JA България, Иво Русев и други водещи имена от обществения и бизнес живот на България.

Тази година „Мениджър за един ден“ се осъществява с генералната подкрепа на HP, с подкрепата на Coca-Cola HBC, Publicis, а медийни и комуникационни партньори са bTV, Economy.bg, Нетинфо, Кариери, Investor Media Group.

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама