bTV търси нови лица за мащабен иновативен сериал

Кастингът стартира днес и очаква всички смели и артистични авантюристи, готови да влязат в продукцията заедно със звездите на България

Реклама

bTV стартира кастинг за нови лица за мащабен иновативен проект, който ще допълни любимото на зрителите семейство на българските сериали. От днес всеки, който желае да застане рамо до рамо с най-популярните звезди от българското кино и театър, ще може да кандидатства за постоянен ангажимент на адрес http://www.btv.bg/casting.

Кастингът ще даде възможност на артистични личности от всички възрасти да докажат и развият своя талант във високо професионална среда. Екипът на bTV не поставя никакви ограничения по отношение на пол, възраст, образование и интереси. Единственото условие е да бъдат привлечени от камерата, да се чувстват комфортно на сцената и да имат артистизъм в кръвта. Любители на екстремни и традиционни спортове, домакини, футболни фенове, запалени по модата и социалните мрежи или хора, които са сърцето на компанията – всички ще получат шанса да станат любимци на България.

За да станат част от най-новата продукция на bTV, която ще постигне качествена промяна в българския ефир, желаещите трябва да отговорят на няколко въпроса и да качат своя снимка и видео на http://www.btv.bg/casting. Екипът на bTV ще се свърже с одобрените кандидати за допълнителен разговор и уточнения.

ПОСЛЕДНИ

Реклама