Реклама

И тази година дамите от ефира на bTV окупираха с чар и професионализъм номинациите в различните категории на конкурса "Жена на годината" на списание GRAZIA.

Водещите на "Тази събота" и "Тази неделя" - Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова, се състезават за приза в категорията ТВ Шоу (код за SMS: SHOW 4). Супертриото си оспорва наградата в тази категория със супердуото от "Търси се..." – Меги и Нели (код за SMS: SHOW 5). Очарователната водеща на последния сезон на шоуто "България търси талант" – Мария Силвестър, също си заслужи номинация в тази категория (код за SMS: SHOW 3).

Репортерът на годината на bTV – Десислава Ризова, е номинирана в категорията TV Публицистика (код за SMS: PUB 2), а звездите от хитовите сериали на bTV "Стъклен дом" и "Революция Z" – Елена Петрова (код за SMS: TVS 1) и Силвия Петкова (код за SMS: TVS5), се състезават за отличието в категорията TV и Кино Актриси.

Гласуването в 11-те категории на конкурса "Жена на годината" на GRAZIA ще продължи до 6 декември, а победителките ще получат наградите си на официалната церемония на 7 декември.

Подкрепете любимите си дами от ефира на bTV! Гласувайте за тях на www.graziaonline.bg* и с SMS на 2250 (0,60 лв. с ДДС, номерът е за всички мобилни оператори), като изпишете кода на избраничката си (в скобите по-горе), Вашето име и града Ви, всичко на латиница. Можете да гласувате само за една кандидатура в категория!

* За да гласувате онлайн, трябва да имате активна регистрация в сайта на GRAZIA.

ПОСЛЕДНИ

Реклама