.

Дните с филми на скорост продължават на Voyo.bg

След bTV Cinema платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group предлага още шест „скоростни“ заглавия

След деветте дни „на скорост“ по bTV Cinema (3 до 11 юни), платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group предлага на зрителите още шест „скоростни“ заглавия с много адреналин, силни герои и любими актьори. 

Транзит“ (Transit, 2012) е за неочакваните обрати, които може да придобие едно кърваво ограбване, а „Париж експрес“ (Paris Ехpress, 2010) е екшън комедия за живота на един куриер, която пренася зрителя от парижките гета до луксозните магазини по „Шанз Елизе”, от мръсните тротоари до лъскавите галерии.

В „Пътуване за милиони“ (Millionaire Тour, 2012) един търговец взима такси от летището, без да подозира, че предстои пътуването на живота му.

Живей лудо, продавай яко“ (The goods: Live hard, sell fast, 2009) е за комичния, но отчаян опита на един човек да спаси бизнеса си с употребявани автомобили, а „Адско пътуване“ (Hellride, 2008) е своеобразно завръщане към класическите спагети уестърни на режисьора Серджо Леоне, с малката разлика, че днешните корави мъжаги яздят мощни мотори вместо расови мустанги. 

В „Автомобил 19“ (Vehicle 19, 2013) Пол Уокър е в ролята на обикновен американски турист, който се превръща в мишена на преследващите го корумпирани полицаи и безмилостни наемници. 

На Voyo.bg зрителите могат да видят и показаните вече по bTV Cinema „Транспортер“,„Транспортер: Ново начало“, „Газ до дупка“ и  „Жажда за скорост“.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта