еasyJet организира романтична изненада за Св. Валентин

Две влюбени двойки ще полетят на крилете на любовта до Лондон и Берлин в игра на радио N-Joy

Реклама

Водещата европейска авиокомпания easyJet организира специална изненада за всички романтично настроени хора в седмицата на любовта. В новата музикална игра с радио N-Joy авиокомпанията кани всички да направят и споделят собствени авторски изпълнения на популярни любовни песни или откъси от романтични стихове.

В играта могат да се включат всички, които искат да изненадат по интересен начин своята половинка за 14 февруари. Най-интересните изпълнения ще бъдат излъчвани между 11-14 февруари всеки ден в следобедното шоу „Приятно разсеяни“ с Деси по радио N-Joy. На самия 14 февруари в томбола ще бъдат изтеглени 2 изпълнения, чийто автори ще спечелят двупосочни самолетни билети за двама до 2 от дестинациите на easyJet от София – Лондон и Берлин.

Повече информация за условията за участие може да бъде намерена на уеб страницата на играта,  или във фен страницата на авиокомпанията.



„Оставаме верни на традицията да организираме интересни кампании или събития, свързани с популярни празници. Благодарение на нашите ниски тарифи и големи възможности за пътуване в цяла Европа, създадохме цяло едно ново поколение пътници, които имат нови навици и потребности да пътуват, за почивка, за двудневен уикенд или празник, или дори за една вечер. Радваме, че можем да дадем възможност на всички романтично настроени хора в България да се възползват от романтичния празник Св. Валентин и да посетят с нас някои от най-интересните столици на Европа, каквито са безспорно Лондон и Берлин“, коментира Питър Войц, маркетинг директор на easyJet за Австрия, Швейцария и Източна Европа.

еasyJet лети от София до Лондон Гетуик, Лондон Станстед, Манчестър и Берлин Шьонефелд на цени, започващи от 40 евро* за еднопосочен билет с включени всички такси. Полетите до Лондон се изпълняват всеки ден, а тези до Берлин – три пъти седмично. Авиокомпанията има въздушно-транспортна мрежа №1 в Европа с водещо присъствие в топ 100 маршрутите и на 50-те най-големи европейски летища. easyJet превозва повече от 60 милиона пътници годишно, от които 10 милиона пътуват с бизнес цел. Превозвачът лети до повече от 600 маршрута между 130 летища в 30 държави. Повече информация за пътувания и резервации може да бъде намерена на уеб-сайта http://www.easyjet.com/en/

*Цени за еднопосочен билет за един пътник, на база 2 лица, пътуващи с една и съща резервация. Включват административна и летищни такси. Има допълнителни такси за плащане с кредитна карта и покупка на багаж. Повече информация на easyJet.com. От София, easyJet лети до Лондон Гетуик, Лондон Станстед, Манчестър и Берлин. Има 337 места на цена от 40 € и по-евтино, за пътуване в периода 12 април - 24 октомври 2014 г. Валидни цени от 10 февруари 2014 г. .

ПОСЛЕДНИ

Реклама