Филмите, които унищожиха света – тази седмица на Voyo

Платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group  предлага на своите зрители заглавия, създадени след 2014 г.

Реклама

На филмите, които предвещават края на света, е посветена тази седмица на Voyo.bg. Платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group предлага на своите зрители девет заглавия, създадени през последните три години.

Апокалипсис в Лос Анджелис (LA Apocalypse, 2014)

От 5 милиарда години земята действа като гигантски ядрен реактор. След като прегрява, се превръща в бомба със закъснител. Земната обвивка се пука по шевовете и под Ел Ей започва да ври. След масова евакуация, Калвин Крофърд е един от малкото останали, отчаяно търсещ годеницата си, Ашли Пейс, която без негово знание е била отвлечена. С всяка изминала минута Ел Ей става все по-нестабилен и Калвин трябва да намери начин да спаси Ашли и заедно да се измъкнат, преди градът да бъде напълно унищожен.
Актьори – Реймънд Бери, Марко Бериос, Дейвид Кейд, Лила Дупри, Джина Холдън

Дронове-убийци (Drone wars, 2016)

Нашествието започва и приключва за миг. Изпълнено с огън и дим, небето гъмжи от кораби, кръжащи във всички посоки. Тяхната цел е да изцедят земните ресурси, докато дронове патрулират разрушените градове, премахвайки всичко, което сметнат за заплаха. Малцината оцелели се опитват да възродят някакво подобие на някогашния живот. Сред този хаос, малка група учени, скрити в недрата на Лос Анджелис, са последната надежда за премахване на дроновете и унищожаването на кораба-майка.
Актьори – Корин Немец, Уитни Мур, Нейтин Бътлър, Шон Гънел и др.

Огнено торнадо (Fire twister, 2015)

Мистериозна топка светлина се сблъсква с подводна сонда и масивната експлозия предизвиква гигантски пламъци. Доближавайки брега, те многократно увеличават мощността си. Оказва се, че торнадото е целенасочен план за терористична атака. Докато огненото торнадо вилнее из Лос Анджелис, оставяйки руини след себе си, група непознати трябва да обединят усилия и да спрат създателите на торнадото, потушавайки зловещото огнено бедствие.
Актьори – Райън Бар, Леа Бейтман, Джейкъб Чембърс, Лиза Сиара,  Джеф Кларк, Ейлин Дитц, Анна Фрейзър

Лавалантула 1 (Lavalantula, 2015)

Вулканични изригвания в Лос Анджелис пускат на свобода рояци гигантски, дишащи лава тарантули в този филм, изпълнен едновременно с ужаси и фантастика на режисьора Майк Мендес.
Актьори – Стийв Гутенберг, Ниа Пийпълс, Патрик Рена, Карлос Бернар, Майкъл Иунслоу и др.

Лавалантула 2 (2 lava 2 lantula, САЩ 2016)

Ново гнездо на огнедишащи лавалантули е пробудено и настава огнен хаос из слънчева Флорида. Арахнидите се насочват към плажа, където си почива доведената дъщеря на Колтън Уест, Рая. Вече филмова звезда, Колтън напуска снимачната площадка на поредния си мултимилионен блокбъстър и се втурва да я спаси. Въоръжени с модерни оръжия, Колтън, личния му асистент Кайл и най-добрата му приятелка Марти се заемат със задачата да спасят жителите на Флорида от праисторическите зверове.
Актьори – Стив Гутенберг, Майкъл Уинслоу, Мишел Уивър, Джими Белинджър, Лорън Йорк

Стормагедон (Stormageddon, 2015)

Компютърната програма „Ешелон“ завладява цялата онлайн система на Америка и страната е заплашена да бъде поставена на колене. „Ешелон“ придобива способността да манипулира времето, да създава земетресения, и да доведе до пагубно ниво на унищожение. Но как се спира компютърна програма, когато тя има контрол над всяка една отбранителна система?...
Актьори – Джон Хениган, Ив Мауро, Джоузеф Гат, Робърт Бланш, Рико Рос

Земекрушение (Еarthtastrophe, 2016)

След ослепителен проблясък Луната изчезва. Следва втори проблясък и това е последното, което виждат земните обитатели. 11 месеца по-късно, апокалипсисът е реален – Земята буквално се разкъсва отвътре навън. Сред странните бедствия и колапса на цивилизацията, нашите герои търсят начин да оцелеят и да стигнат „безопасно място”, преди да е станало твърде късно.
Актьори – Андрю Кейтърс, Алекса Мансур, Тоня Кай, Евън Слоун, Келси Уотсън

Крахът на Земята (Earthfall, 2015)

Земната орбита е разкъсана от сблъсъка с една необикновена непозната до този момент планета, довеждащо до опустошителната разруха на Земята. Възможно ли е светът да си възвърне нормалния ритъм под влиянието на гравитационния контрол на Слънцето?... Актьори – Кайл Кларк, Пресли Коукър, Рафаело Дегрутола, Джо Ландо, Мишел Стафорд, Денис Тонц, Брендън Маккарти

Зодиак: Знаци на Апокалипсиса (Zodiac: Signs of Apocalypse, 2014)

Когато мистериозна планета навлиза в орбитата на слънцето, разрушителната му сила се активира, предизвиквайки глобален катаклизъм. Непризнат и ексцентричен учен се надпреварва с времето, за да спре апокалиптичните бури, опитвайки се да разчете древна астрологична таблица, криеща ключа към спасението.
Актьори – Джоел Гретч, Кристофър Лойд, Арън Дъглас, Андреа Букс

ПОСЛЕДНИ

Реклама