Габи и Емо готвят заедно в четвърти епизод на "Българи на три морета" по bTV

Реклама

Комедийното приключение на Габи и Емо в зимния курорт Вал Гардена продължава и в четвърти епизод на "Българи на три морета" този четвъртък от 21.30 часа по bTV. Като награда за успешно изпълнените задачи, Габи избира да заведе Емо на апрески бар, за да се отпуснат след натоварения ски ден. Там, тя бързо приковава мъжкото внимание върху себе си, а Емо се отдава на сладки приказки с новите си приятели чужденци и още по-сладко пийване на бира. Емоционално и физически изтощените младоженци завършват дългия си ден с кратка разходка из Ортисей – най-красивото градче на Вал Гардена.

На другата сутрин Габи и Емо получават поредния цветен плик с нова задача от продуцентите на предаването. Те ще трябва да намерят лифта във Вал Гардена, по който да се качат, а после да се спуснат с шейни по 6-километровото трасе на италианската писта. Екранните младоженци минават през различни настроения по стръмния път към целта. Габи до последно се колебае дали да се спусне с шейната или не, а Емо за пръв път проявява загриженост към новата си половинка.

След екстремното предизвикателство с шейни, продуцентите дават на Габи и Емо следваща задача. Тя се оказва доста по-лежерна от предишните и включва семейна атмосфера и домашен уют. Младоженците ще трябва да напазаруват заедно и сами да сготвят вечерята си. Това се оказва истинско приключение за тях, тъй като и двамата не могат да готвят. Вечерта в хижата Габи съвестно се заема със задачата си, а Емо се заема с „даването на акъл” не само за манджите, а и за живота. Зрителите на bTV ще имат възможността да научат от него много полезни уроци за живота и за отношенията между мъжете и жените.

Пътешествието на Габи и Емо продължава и на следващия ден, когато те се завръщат отново в кемпера си и потеглят към новата дестинация - Верона. Още с пристигането, двамата получават първата задача, която ще трябва да изпълнят в града на Ромео и Жулиета. Като истински влюбена двойка, риалити героите ще трябва да намерят къщата на Жулиета.

Как преминава поредния ден на Габи и Емо във Вал Гардена, ще изпълнят ли успешно всичките си нови задачи, ще преодолее ли Габи страха си от високо, ще добавят ли още капитал в семейния си бюджет и какво ще си забъркат за вечеря, зрителите ще разберат на 12 май от 21:30 часа само по bTV.

ПОСЛЕДНИ

Реклама