Габриела Наплатанова от bTV с поредна награда

Признанието на репортера е за работата ѝ по отразяване на теми, свързани с авиацията

Реклама

За втора поредна година репортерът на bTV Новините Габриела Наплатанова бе отличена за журналистическата си работата по теми, свързани с авиацията. Наградата ѝ присъди Асоциацията на българските авиокомпании (АБА) на специална церемония днес.

Габриела Наплатанова е автор на десетки филми и репортажи, свързани с теми от сферата на гражданската и на бойната авиация и е един от най-ярките журналисти в България, които отразяват сложната материя.

“Българската журналистика отразява много грамотно и качествено случващото се в гражданската авиация и по тази причина е не само важно, но и много полезно за всички.  А госпожа Наплатанова наистина е човек, който много професионално отразява новините,“ коментира Светослав Станулов, председател на АБА.

Габриела Наплатанова е част от екипа на bTV още от създаването на медията и не спира да търси истории - кауза. Името ѝ стои зад хиляди разказани човешки истории и големи журналистически проекти на военни и авиационни теми. Автор е на популярната поредица на bTV Репортерите за Кербала. Стреми се да научи студентите си в СУ „Св. Климент Охридски” и младите стажанти в bTV да бъдат любопитни и искрени, чувствителни към проблемите на хората и упорити в тяхното решаване.

Репортерът на bTV има редица награди и признания за работата си и десетки специализации, но е категорична, че нищо не може да се сравни с удовлетворението, което изпитва, когато хората се обръщат към нея за помощ и ѝ се доверяват, за да разкажат своята история.

ПОСЛЕДНИ

Реклама