Хитовият сериал "Опасни тайни" с премиерен втори сезон - от 26 август по bTV

Сагата за близначките Ема и Сътън продължава с още повече изненади

Реклама

Вторият сезон на хитовата телевизионна драма „Опасни тайни” ще направи премиерата си в българския телевизионен ефир на 26 август от 21:00 часа по bTV.

Наскоро откритата биологична майка на момичетата – Ребека, насърчава плановете на Сътън за семейство Мърсър. Ема става все по-близка с Тайър Рибак (в ролята Кристиан Александър), въпреки че е привлечена от Итън. Той от своя страна започва да оправя отношенията си със Сътън. А Тед, крие още много тайни, докато Кристин се бори да приеме историята му с Ребека.

Във втори сезон на „Опасни тайни” зрителите на bTV ще видят много гост-звезди, сред които Адриан Пасдар в ролята на Алек Рибак - бащата на Мадс и Тайър и окръжен прокурор. Той излежава присъда за убийството на съученика на Сътън и Мадс – Дерек. Тайър Кристофър влиза в ролята на брата на Ийтън – Дан Уайтхорс, скептичен полицай, който все още разследва убийството на Дерек, дори след като Алек влиза зад решетките. В града ще се появи и още един нов персонаж в лицето на  Раян Ротман  в ролята на Джордан.

Ако имате близнак и интересна история, която искате да ни разкажете, не забравяйте да участвате в играта "Опасните тайни на близнаците" до 30 август!

ПОСЛЕДНИ

Реклама